Данашњи датум

timer
3. децембар 2013.

Саопштење Слс-а

Грачаница, 03.12.2013. Локалне изборе на Косову сматрамо и успешним, и корисним, пре свега за српску заједницу чији је бољи живот наша једина политика, али и за Самосталну либералну странку која је на више начина и победник, и добитник ових избора, саопштено је из СЛС-а.
У саопштењу Самосталне либералне странке наводи се да је за ову политичку опцију гласало више од девет хиљада људи те да се то „може сматрати и својеврсним политичким подвигом“.
„У Штрпцу смо извојевали убедљиву победу. И овом приликом изразавамо велику захвалност градјанима Сиринићке жупе који су поново дали подршку кандидату Самосталне либералне странке за градоначелника Штрпца и наставак политике развоја ове општине. Имаћемо представнике у готово свим скупштинама општина са српском већином. По први пут СЛС је изашао и на изборе на северу Косова и доказао да ће вештачки исцртану линију раздвајања Срба на оне северно и оне јужно од Ибра, врло брзо избрисати заједнички интереси“, казе се у саопштењу.
Победа СЛС-а је и што је добар део Срба на Косову схватио да би требало да одлучује о својој судбини. СЛС поручује свим гласачима да ће и даље бринути о свим грађанима те да никада неће одустати.

banner