Данашњи датум
11. децембар 2017.

Часова
06:46
timer
2. децембар 2013.

О.Ивановић нуди коалицију

Косовска Митровица, 02.12. 2013 Oливер Ивановић jе рекао да тренутни резултати показуjу да његов противкандидат Kрстимир Пантић води са 274 гласа разлике и наjавио ће листи "Српска" понудити коалициjу.

Ивановић jе на конференциjи за новинаре рекао да ће коначни резултати бити познати тек када буду преброjани условни гласови коjих jе 500.

Oн jе обjаснио да jе разлика од 274 гласа добиjена збраjањем гласова са готово свих брачких места, а да ће се гласови jош jедном проверити на jош два бирачка места.

Ивановић jе поручио да су грађани коjи су гласали за његову листу показали огромну храброст, jер, како jе рекао, ниjе било лако гласати "мимо воље владе коjа jе заговарала гласање за кандидата коjи jе обjективно лошиjи".
"За сада, већина jе одлучила тако. Aко такав резултат буде и на краjу, ми ћемо га апсолутно прихватити", рекао jе Ивановић.

Ивановић jе наjавио да ће листи "Српска" понудити коалициjу, jер у Mитровици имаjу по девет одборника и "Српска" без његове листе не може да направи озбиљну коалициjу.

Oн jе подвукао и да ће тражити "пакет аранжман за Лепосавић и Звечан".


banner